Welcome day

EPFL NEW STUDENTS WELCOME DAY

ELECTRICAL AND ELECTRONIC SECTION

Friday, SEPTEMBER 17, 2021

 

Bachelor/CMS

  • 13.30 Welcome and general presentation (Prof. Atienza, EE section director) – ELA 1 (30 min.)
  • 14.00 Electronic (Dr. Koukab) – ELA 1 (30 min.)
  • 14.30 Data/Artificial Intelligence/Signal processing (Prof. Krzakala) – ELA 1 (30 min.)
  • 15.00 Energy (Dr. Hodder) – ELA 1 (30 min.)
  • 15.30 End of presentations and answers to questions on studies (15 min.)
  • 15.45 Aperitive Hall ELA

Zoom link

Master EE/Exchange/Passerelle HES

  • 14.00 Welcome – Circuits/Wireless specializations (Prof. Burg) – ELA 2 (30 min.)
  • 14.30 Electronic devices specialization (Prof. Ionescu) – ELA 2 (30 min)
  • 15.00 Data/Machine learning/Image specializations (Prof. Krzakala) – ELA 2 (30 min.)
  • 15.30 Internet of things specialization (Prof. Atienza) – ELA 2 (30 min.)
  • 16.00 End of presentations and answers to questions on studies (15 min.)
  • 16.15 Aperitive Hall ELA

Zoom link

Master Science et Technologie de l’Energie (STE)

  • 13.00 Welcome and presentation (Prof.  Paolone) – ELG 120 (30 min.)
  • 13.30 Hyperloop project – presentation (Mr Tudor) – ELD 040 (30 min.)
  • 14.00 End of presentations and answers to questions on studies (Prof. Atienza) – ELD 040 (15 min.)

Zoom link